0
Ostali sportovi

‘DELFINI’ NEZADOVOLJNI GRUPOM NA EP: Želeli smo jače protivnike!

Objavljeno: 07.03.18 u 16:10

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović izjavio je posle današnjeg žreba za EP da nije zadovoljan, jer neće imati konkurentnog rivala u prvoj fazi takmičenja.

Reprezentacija Srbije biće u grupi D zajedno sa reprezentacijama Rumunije, Rusije i Slovačke.

– Žreb nije dobar, nedostaje nam jači rival u grupi. Ovako ćemo do 24. jula morati da čekamo pravi duel za razliku od drugih kandidata za visoki plasman koji ce u grupi imati bar jednu jaču utakmicu. Srećom, imaćemo dosta provera, jake Mediteranske igre, pa verujem da ćemo biti pravi kada bude trebalo – istakao je Filipović.

Selektor Dejan Savić, pak, smatra da će utakmice u grupi biti prave pripreme za mečeve u nokaut fazi, počev od četvrtfinala.

– Jasno je da smo favoriti i za nas će prvenstvo početi najtežom utakmicom u psihičkom smislu, četvrtfinalem. Moramo da se pripremimo maksimalno i da kroz grupu uradimo sve što treba za utakmice odluke – rekao je Savić posle žreba u Barseloni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter