0
Atletika

ŠAMPIONKA DOČEKANA UZ OVACIJE: Ivana Španović poručuje- Ovo je tek početak niza! (FOTO)

Objavljeno: 06.03.18 u 16:50

Nova svetska šampionka u skoku u dalj, Ivana Španović, dočekana je uz ovacije u Atletskoj dvorani na Banjici.

Nekoliko stotina navijača uz ovacije je dočekalo evropsku i svetsku šampionku u skoku u dalj, koja je okupljenima ali i celoj srpskoj javnosti obećala da je ovo samo početak njenog pobedničkog niza.

-Hvala vam što ste ovu medalju učinili još sjajnijom. Ovo je već deseti put da se obraćam posle medalje. Na kraju, uvek sam se trudila da sa vama iskreno podelim očekivanja i emocije posle neuspeha i posle uspeha. Nadam se da ste zaključili da je suština da nikada ne prestanete da verujete u sebe, da radite i da razmišljate o konstantnom napretku. Ovo je samo niz koji počinjemo, mislim da je medalja došla u pravo vreme. Da sam ranije osvojila medalju, a da nisam znala kako sam do toga došla, verovatno bi krenula karijera u drugu stranu- rekla je Ivana Španović.

Najbolja srpska atletičarka je od direktora ASS Slobodana Brankovića dobila uramljenu sliku sa njenim likom, a od predsednika Veselina Jevrosimovića, tačnije od njegove kompanije Komtrejd nagradu od 20.000 evra. Takođe, novčano je nagrađen i njen trener Goran Obradović i to sumom od 10.000 evropskih novčanica.

-Zahvalio bih Ivani Španović koja je nama svima pokazala kako treba da se bori, šta je hrabrost, i kako treba da se zalažemo u svom poslu. Vidim ovde puno dece, ali reći ću vam tri stvari, vredno trenirajte slušajte trenere i nemojte da odustajete- rekao je Ivanin trener, Goran Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter