1
Atletika

PONOS SRBIJE: Suze zlatne Ivane Španović, uz zvuke ‘Bože pravde’! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.18 u 20:41

Srpska skakačica u dalj danas je u Birmingemu ostvarila najveći uspeh u istoriji naše atletike, objedinivši evropsku i svetsku krunu.

Ivana Španović nova je vladarka planete, nakon što je na dvoranskom prvenstvu u Birmingemu ostvarila najbolji rezultat skokom od 6,96 metara.

Ovaj rezultat, koji je ujedno i najbolji rezultat na dvoranskim prvenstvima ove godine, Španovićeva je ostvrila u četvrtoj seriji i tako sa trona svrgnula dosadašnju šampionku Britni Ris iz SAD.

-Osećam se odlično, mnogo sam pokušavala, osvojila toliko drugih medalja, a sada sam konačno došla do zlata. Zadovoljna i srećna sam zbog toga-, rekla je Ivana Španović za sajt Svetske atletske fedetacije.

Nakon ogromnog uspeha koji je donela srpskom sportu, usledila je erupcija emocija srpske atletičarke na pobedničkom postolju, a trenutak za ponos i istoriju možete pogledati u priloženom videu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter