0
Američki fudbal

POJAČANJE STIŽE U ‘ČOPOR’: Beogradski Vukovi imaju novog kvoterbeka

Objavljeno: 04.03.18 u 18:49

Klub američkog fudbala iz Beograda, SBB Vukovi, od danas su jači za sjajnog mladog kvoterbeka iz Sjedinjenih Američkih Država, Karija Verčera.

Verčer, 24-godišnji momak iz Kalifornije, rođen je u Los Anđelesu, a tokom srednje škole „Bišop Mora Salesian“ tri puta je proglašavan za najkorisnijeg igrača lige, posle 231 tačdaun pasa, prebačenih 9,347 a pretrčane 2,963 jarde.

Pohađao je Sakramento Stejt univerzitet, potom je nastupao za „American River“ koledž, da bi školovanje okončao na privatnom univerzitetu Tifin u Ohaju, 

–  Ushićen sam što na poziciji kvoterbeka među Vukovima imamo Karija Verčera. Njega mi je preporučio jedan od mojih bivših saigrača i imao sam sreću što poznajem mnoge njegove bivše trenere iz Sakramenta, a svaki od njih je pričao s oduševnjenjem o njegovim liderskim sposobnostima. On je savršen izbor da vodi naš napad ove sezone i u slučaju da utakmica bude na prekretnici, uveren sam da će znati šta treba da uradi s loptom, rekao je trener Vukova Malik Džekson.

Pokušavamo da napravimo najbolji tim, a za to je potrebna dobra hemija. Ne samo da je igrao u kolektivima od kojih se mnogo toga očekivalo, nego je uz to i vrlo dobar čovek, dodao je Džekson.

Kari Verčer je drugo inostrano pojačanje SBB Vukova za novu sezonu. Prvo najavljeno je dvadesetosmogodišnji univerzalac Džoš Hartigan.

(Youtube/SBB Vukovi)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter