0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Buđenje Arsenala i goleada u Nišu

Objavljeno: 03.03.18 u 11:20

Prvi dan ovog vikenda, ujedno najpopularniji među fanovima tipovanja i kladionice.

Prema kvotama kladionice ‘MaxBet’, sastavili smo naš tiket dana za ovu subotu.

BRAJTON – ARSENAL 2 (1.85)

Vengeru ne ide dobro. To je činjenica. Arsenal ne može da u kontinuitetu pravi dobre partije iako iz prelaznog roka u prelazni rok dovodi sve zvučnija pojačanja. Samim tim je koeficijent na pobedu gostiju u ovoj utakmici morao biti toliki, a mi kažemo – iskoristite ga. Jedan lakši protivnik posle serije teških utakmica za Tobdžije.

AJNTRAHT – HANOVER 1 (1.80)

Tim iz Frankfurta spreman kao zapeta puška čeka Hanover. Svi igrači su na raspolaganju, za razliku od gostiju koji će biti oslabljeni čak šestoricom povređenih prvotimaca, kao i Saneom koji je skupio kartone. Ajntraht ne važi za preterano dobrog domaćina, ali je u poslednje vreme vezao tri pobede na svom terenu, dok Hanover već dugo nije slavio kao gost.

TROA – PSŽ 2 (1.40)

Jedna sigurica na današnjem tiketu, a za ovih 1,40 treba da se ‘zahvalimo’ Brazilcu Nejmaru koji će dugo biti van terena zbog povrede. Videćemo kako će se Parižani snaći u ovoj utakmici, ali ono što bi takođe trebalo da vidimo jeste puna mreža domaćina.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN 3-5 (2.20)

Požurite do najbliže MaxBet kladionice kako biste stigli pre početka meča u Nišu koji startuje u 14.30. Radnički dočekuje šampiona u prilično lošim uslovima. Da je situacija drugačija, verovatno bismo mogli već sada da potpišemo da će na meču pasti od 0-2 gola, ali kako crno-belima gori pod nogama, igraće se napadački od starta, a znamo šta sve može da izrodi takva igra na terenu kakav će biti u Nišu.

Ukupan koeficijent prema klacionici ‘MaxBet’ jeste 10,26.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter