4
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u derbiju Kine i poraz Crvene zvezde

Objavljeno: 02.03.18 u 10:30

Bogata i ‘mešana’ ponuda je pred nama danas, a mi smo izvukli četiri kvote po listi kladionice ‘MaxBet’ za koje verujemo da će doći.

CRVENA ZVEZDA – UNIKAHA 2 (2.35)

Crvena zvezda je u krizi rezultata, sa druge strane Španci dolaze motivisani, jer su pred vratima Top 8 faze. Takođe, Delije više ne idu na basket, te ni atmosfera u dvorani nije toliko vrela da se tim poput ekipe iz Malage ne može gostiti.

PANATINAIKOS – OLIMPIJAKOS 1 (1.50)

Kada je reč o najvećem grčkom derbiju jedna stvar je jasna, gost nema šta da traži u dvorani. Pobede Olimpijakosa kao gosta ili Panatinaikosa su česte kao sneg u Rimu. Fik je jedinica.

GUANGŽU EVERGRANDE – GUANGŽU RF 1&3+ (1.95)

Startuje Superliga Kine i odmah nas čeka gradski derbi dva Guangžua. Domaćin i sedmostruki šampion Kine je apsolutni favorit, ali će četa Dragana Stojkovića postići bar jedan gol.

PORTO – SPORTING GG (2.00)

Derbi portugalske lige mogao bi danas da reši pitanje šampiona u slučaju da domaćin pobedi. Ipak, ne bismo mi tek tako otpisali Sporting, koji bi se u slučaju trijumfa na Dragao vratio u borbu za tron. ‘Prštaće’ na sve strane, oba tima daju po gol.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 13.74.

0
0

4 Komentara

  1. Ništa niste pogodili, ne igraju oni koji sebe nazivaju navijačima a pozivaju na bojkot, znači da im klub i sport nisu u prvom planu, već nešto drugo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter