0
Ostali sportovi

FOTO: Simona Blagojević

FLEŠ IZ KRAGUJEVCA: Poraz zaboravljen, sve misli ka Dubočici

Objavljeno: 02.03.18 u 09:30

Rukometaši Radničkog 1964 se nakon minimalnog poraza u Beloj Palanci okreću novom protivniku i izazovu.

U okviru 13-og kola Super B lige gostovaće u Leskovcu,gde će ih dočekati domaćin „Dubočica“ u subotu 3.marta u hali Dubočica.Podsećamo da su u jesenjem delu prvenstva Kragujevčani slavili rezultatom 26-22.

– Nakon nesrećnog poraza u Beloj Palanci, čeka nas još jedno jako teško gostovanje i još jedna neizvesna utakmica. Ekipa Dubočice se nalazi u gornjem delu tabele I sastavljena je od iskusnih, starijih igrača. Igraju strpljive, duge napade, imaju visoke bekove, dobre šutere i jako nezgodne pivotmene kojima ide veliki broj lopti, tako da ćemo morati da obratimo posebnu pažnju na tu saradnju između bekova i igrača na crti. Poput nas,karakteriše ih čvrsta odbrana i kvalitetan golman. Naša prednost sa druge strane je mladost, brzina, energija i duža klupa. Pokušaćemo da odigramo čvrsto u odbrani da bismo koncentrisano, jednostavno i brzo mogli da rešavamo napade i na taj način ostvarimo pozitivan rezultat. Daćemo sve od sebe kako bi pomogli novom treneru da pobedom debituje na klupi – poručio je pivot Radničkog 1964 Aleksandar Janićijević.

Početak utakmice je zakazan za 17:30 časova a sudiće internacionalni sudijski par Dušan Stojković i Nenad Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter