1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NASTAVAK SKANDALA U SITNE SATE: Cvetković obelodanio pretnje Petra Nenadića iz SMS poruke!

Objavljeno: 01.03.18 u 00:28

Smenjeni selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković otkrio je sadržaj SMS poruke koju mu je poslao najbolji igrač ‘orlova’ Petar Nenadić.

Srpski rukomet tresu skandal za skandalom, a činilo se da će tome doći kraj smenom selektora Jovice Cvetkovića. To je učinjeno juče na sednici Rukometnog saveza Srbije, ali je sve dobilo novu etapu danas.

Cvetković je otkrio sadržaj SMS poruke koju je dobio od Petra Nenadića. Najbolji igrač Srbije nije štedeo reči i zapretio je, sada već bivšem selektoru, da će se sve otkriti jer ‘zna mnogo više nego što on misli’.

– Vodi dobro računa šta pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom! Sram da te bude svojih godina i laži!!! – stoji u poruci koji je preneo ‘Alo’.

Cvetković je posle svoje smene rekao da su svi bili taoci Petra Nenadića i upravo njega optužio da je krivac za loše igre i atmosferu u nacionalnom timu.

– Sve je istina i nekome to smeta. Pa mi smo svi bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće da igra, ali to nije rekao meni, već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. A posle prvenstva sam dobio preteću poruku od njega, što prevazilazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo, još se tresem.

– Pili su i posle kvalifikacija u Nišu, ali sam tada bio tek postavljen za selektora i nisam mogao ništa da učinim. To se onda nastavilo tokom EP, što sam i naveo u izveštaju, koji je, ne znam kako, dospeo u javnost. Ja ga nisam nikome dao, u to budite sigurni – podvukao je Cvetković.

0
0

1 Komentara

  1. Bavio sam se aktivno sportom i mislim da cak i da je Cvetkovic zaista takav kakvim ga predstavljaju nije razlog da ne izadjes na teren i das sve od sebe.Da sam sebe i dres koji nosis ne obrukas.A onda mozes da izneses svoje misljenje.Ovako ovi jajoglavci i nabedjeni reprezentativci treba da cute i da se pokriju jer su svojom malodusnoscu obrukali prvo sebe pa onda i nas koji smo bili uz njih.A o tome kakav je Cvetkovic treba da brine R Savez koji je tek posebna prica koju Vujovic ispricao.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter