0
Kladionica

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Fokus na Ligi Evrope, evo našeg predloga za Viktorija – Partizan

Objavljeno: 22.02.18 u 12:20

Večeras će po drugi put češki i srpski tim odmeriti snage u šesnaestini finala Lige Evrope.

U prvom meču bilo je 1:1, te blagu prednost ima Viktorija Plzen koja će večeras igrati na svom terenu. Evo naših tipova za danas po kvotama kladionice MaxBet.

VIKTORIJA PLZEN – PARTIZAN VG2 (2.00)

Ne očekujemo da će ni jedan ni drugi tim preterano napadački ući u večerašnji duel jer se radi o velikom ulogu kojem su blizu obe ekipe, plasmanu u osminu finala Lige Evrope. Borba će se rasplamsati nakon poluvremena kada se očekuju i golovi nakon oprezne igre tokom prvih 45 minuta.

SALZBURG – REAL SOSIJEDAD 2 (2.85)

Hrabro. Španci nakon 2:2 na svom stadionu dolaze u Austriju po pobedu jer ih nijedan remi do 3:3 i više golova ne vodi u dalji tok takmičenja. Zbog žutog kartona u prvom meču Salzburg večeras neće imati hrvatskog golmana Caletu-Cara koji odrađuje meč suspenzije, dok su sa druge strane Španci kompletni.

LAJPCIG – NAPOLI 3-5 (1.80)

Napolitanci su poveli na svom stadionu, ali su potom primili tri gola od nemačkog tima i sada se nalaze u više nego nepovoljnoj situaciji. Međutim, italijanski tim se neće tako lako predati i verujemo da će od samog starta napasti gol Lajpciga, a takođe mislimo da će istom merom uzvratiti u Lajpcig koji je u prvom meču dokazao da zna kako da postigne gol Italijanima.

ZENIT – SELTIK 1 (1.60)

Kako je velika hladnoća sinoć pomogla da CSKA porazi Crvenu zvezdu u Rusiji, nešto slično bi moglo da se desi i u duelu Zenita i Seltika. Minimalnim rezultatom su zeleno-beli slavili u Škotskoj, a u Sankt Petersburg su stigli bez čak osmorice prvotimaca međšu kojima su Armstrong, Biton, Bojata, Grifits…

MILAN – LUDOGOREC 1 (1.65)

Za kraj duel italijanskog giganta i bugarske ekipe. Milan je na gostovanju slavio sa 3:0, ali teško da će Italijani išta prepustiti slučaju ili eventualnoj ‘blamaži’ na San Siru, te se očekuje napad na pobedu od samog starta.

Ukupna kvota prema kladionici MaxBet za ovaj tiket jeste 27.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter