0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Očekujemo pobedu Barse u Londonu i raspoložene strelce u Minhenu

Objavljeno: 20.02.18 u 11:02

Nastavlja se borba u Ligi šampiona, gde nas očekuje prava poslastica u Londonu, a za danas smo izabrali parove po kvotama kladionice „Maxbet„.

ČELSI – BARSELONA 2 (2.15)

Znao je domaćin u prošlosti pod vođstvom Murinja da nadmudri Mesija i drugove, ali ove sezone mašinerija iz Španije igra na visokom nivou i pokišaće da i večeras ostvare pun pogodak.

BAJERN – BEŠIKTAŠ GG (2.15)

Nemačka mašinerija je apsolutni favorit u ovom meču, mada su crno-beli iz Istanbula igrali dobro jesenas u svim mečevima i nece doći u Minhen sa belom zastavom. Verujemo da bi i turski tim mogao da postigne pogodak, koji bi im dao nadu pred revanš.

ASTON VILA – PRESTON 1 (2.05)

Slavni klub iz Birmingema juri plasman u elitu, mada su mu rivali odmakli. Ipak za sada se nalazi na poziciji koja osigurava baraž, a koja može da se sačuva samo pobedama.

ZALAEGESEK – PUSKAS A. 2 (1.50)

Završena je zimska pauza i u komšiluku, a zagrevanje sledi u nacionalnom Kupu u kojem su gosti apsolutni favoriti i treba očekivati pun pogodak.

Ukupna kvota po kladionici “ Maxbet“ je 14.21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter