0
Ostali sportovi

UVREĐENA: Lindzi Von oštro odreagovala na optužbe da je anti Amerikanka

Objavljeno: 18.02.18 u 10:35

Američka skijašica Lindzi Von rekla je danas da su je povredile optužbe da je „anti Amerikanka“, zbog njenih stavova o predsedniku Donaldu Trampu, preneli su britanski mediji.

Von je u subotu zauzela šesto mesto u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, a posle trke doživela je brojne uvrede na društvenim mrežama zbog izjave iz decembra da neće posetiti Belu kuću ako osvoji medalju.

– Ja sam najameričkija osoba koju ćete ikada naći. Dolazim iz Minesote, iz zemlje farmi. Moja porodica je čvrsta, to su zdravi ljudi. Volim svoju zemlju i volim da se za nju takmičim. Ponosna sam što predstavljam SAD u Pjongčangu. Boli me kada ljudi ono pričaju, pošto to nije tačno – rekla je Von.

Von je u decembru u jednom televizijskom intervjuu rekla da će ‘u Pjongčangu predstavljati sve ljude iz SAD, a ne predsednika’.

Ona je navela da će ‘ignorisati hejtere’, pošto mora dobro da se pripremi za sredu, kada je na programu takmičenje u spustu.

– Želela bih da kažem mnogo ali sada nije pravo vreme, pošto moram da se koncentrišem na trke, a to mi je u ovom trenutku najvažnije. Nisam promenila mišljenje, ali sam odlučila da se sada koncentrišem na sport. Posle trka, u kojima imam priliku da ostvarim pozitvan rezultat, onda ću ponovo reći šta želim – rekla je Von.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter