0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Očekujemo pobedu ‘lisica’ i tvrd meč u Kruševcu

Objavljeno: 16.02.18 u 11:19

Uspeli smo juče da skockamo dobitni tiket, što nam nije uspevalo kada su u pitanju parovi Lige Evrope ove sezone, a sledi uvod za vikend i izabrali smo parove po kvotama kladionice „Maxbet“.

LESTER – ŠEFILD J. 1 (1.55)

Kod Engleza je na programu FA Kup tako da pojedini klubovi koji su ispali imaju mini – odmor, dok „lisice“ jure prolaz u naredno kolo i očekuje se pun pogodak protiv rivala iz Čempionšipa.

HERTA – MAJNC 1 (2.10)

Možda su golovi na obe strane realna opcija u sudaru dva rivala, ali u Berlinu bi trebalo da je domaćin u prednosti i svakako da će juriti tri boda za napredak na tabeli i mirne snove u nastavku sezone.

NAPREDAK – SPARTAK 0- 2 GOLA (1.70)

Kreće drugi deo šampionata Srbije i večeras sledi premijera u Kruševcu, gde će se sastvati dve vrlo dobre ekipe. Prema njihovom stilu igre ne očekuju golovi već tvrd taktički megdan.

ST. TRUDEN – ANDERLEHT 2 (2.30)

Dugo aktuelni šampion Belgije posti, a ovo gostovanje treba da bude prekretnica za nove izazove pred plej-of, tako da će juriti trijumf po svaku cenu.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 12.72.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter