0
Ostali sportovi

FOTO: Grant Event Central

BIĆE ŽUSTRO: MMA turnir u borbama u oktagonu sutra na Zlatiboru

Objavljeno: 16.02.18 u 16:33

Mixed martial arts (MMA) turnir u borbama u oktagonu biće održan sutra u dvorani „Wai Tai“ na Zlatiboru pod pokroviteljstvom Opštine Čajetina, a u organizaciji Athletic Fighting Championship (AFC).

Početak takmičenja zakazan je za 20.00, a merenje takmičara je održano danas na Zlatiboru. Predstavnik AFC Goran Ivanović rekao je da je sve spremno za “spektakl+.

– Sve je spremno za sutrašnji spektakl. Svi borci su poštovali svoju kilažu. Svi su borci potpuno spremni. Svi su došli da pobede – rekao je Ivanović novinarima.

Jedan od takmičara u kategoriji do 72 kilograma Aleksandar Janković rekao je da će se sutra boriti protiv Stefana Zijara.

– Stefan zna šta ga sutra očekuje u kavezu. Biće težak meč, ali znam da ću ja biti taj koji će pobediti – rekao je Janković.

Takmičari u kategoriji do 84 kilograma Dragutin Milošević i Ivica Trušček, koji će se sutra medjusobno boriti rekli su da očekuju odličan meč, koji bi mogao da bude i najbolji meč večeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter