0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VATERPOLO, EVROPA KUP: Srbija očekivano ubedljiva protiv Malte, slede Grci

Objavljeno: 15.02.18 u 19:22

Vaterpolisti Srbije sa 17:3 savladali su Maltu u prvom meču prvog izdanja novoformiranog takmičenja, Evropa kupa, koje je na programu u Splitu.

Prvi gol u istoriji ovog turnira postigao je Miloš  Ćuk na 3,45 pre kraja prve deonice, a do kraja su još Strahinja Rašović, Mandić i Drašović tresli mrežu Maltežana za 4:0.

Drugi deo igre počeo je pogotkom Kuzina za prvi gol Maltežana, ali su ubrzo uzvratili Filipović, Pijetlović i Ćuk, a Lazić i Stojanović potvrdili ogromno vođstvo.

Ponovo je Kuzin pogodio za 9:2, ali je i ovog puta usledila prava mala kanonada u vidu pet golova u mreži Malte, preko Jakšića, Lazića dva puta, Ćuka, te Pijetlovića.

U poslednjoj deonici oba tima su igrala samo da bi ispunili obavezu, a ponovo je naš tim bio efikasniji posle golova Pijetlovića, Viktora Rašovića i Lazića, najboljeg strelca našeg tima sa četiri gola, dok je Plumpton uspeo da u završnici meča savlada Pijetlovića za konačnih 17:3.

U narednom meču Srbija igra protiv Grčke sutra od 17:30, a u grupi su još selekcije Hrvatske i Holandije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter