0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Milioneri’ i Marsej stvaraju zalihu, Sporting i Atletiko rešavaju sve već danas

Objavljeno: 15.02.18 u 12:32

Danas je dan za Ligu Evrope, a to je po pravilu jedan od najzanimljivijih takmičenja za tipovanje, a mi smo izabrali kvote po kladionici ‘MaxBet’.

ASTANA – SPORTING 2 (2.25)

Kazahstanci su imali pauzu, dok je njihov rival u naletu i ima blagu ulogu favorita. Mi verujemo da će je opravdati i već u prvom meču otkloniti mnoge dileme.

BORUSIJA DORTMUND – ATALANTA 1 (1,80)

‘Milioneri’ jure plasman dalje posle ispadanja iz Lige šampiona. Kvalitetniji su tim od Atalante, koja je često pomrsila konce favoritima u Seriji A, ali večeras na Signal Iduna Parku nema previše šansi.

OLIMPIK MARSEJ – BRAGA 1 (1.45)

Francuzi su u naletu, igraju dobro u šampionatu Lige 1 i očekuje se njihov uspeh večeras. Tražiće što veću zalihu pred revanš u Portugaliji i ovo bi trebalo da bude jedan od lakših ‘kečeva’.

KOPENHAGEN – ATLETIKO MADRID 2 (1.55)

Španci dolaze u hladnu Dansku po pobedu za miran revanš. Neće lako stići do nje, ne očekujemo ubedljiv trijumf, ali svakako bi trebalo da vidimo ‘simeonovsku’ pobedu, možda čak minimalnim rezultatom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter