1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Hrabar fiks na Liverpul, golovi u Ligi šampiona – koševi u VTB ligi

Objavljeno: 14.02.18 u 11:41

Iako je počela nokaut faza Lige šampiona, gotovo da je to jedini kvalitetan fudbal koji će se igrati danas.

Shodno tome, ni ponuda nije preterano velika ali smo odabrali četiri para po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

PORTO – LIVERPUL 2 (2.35)

Portugalski tim jeste dobro odigrao grupnu fazu Lige šampiona i igra veoma dobro ove sezone, takođe je nezgodan domaćin, ali prema našoj proceni Liverpul bi trebalo da veći deo posla u ovom dvomeču odradi već na gostovanju i opravda ulogu favorita.

REAL MADRID – PSŽ 3-5 (1.70)

Ni manje ni više nego od tri do pet golova večeras na derbiju šesnaestine finala najelitnijeg fudbalskog takmičenja na ovom delu planete. Golova će biti sigurno, mi smatramo ne manje od tri a ne više od pet.

JOHOR DT – PERSIJA DŽAKARTA 1 (1.45)

Jedan od sigurnijih tipova danas u grupi H AFC kupa. Johor traži pobedu na otvaranju takmičenja i ne bi čudilo da ona bude i prilično ubedljiva jer je u toj grupi Song Lam iz Vijetnama sigurno slavio protiv Tampinesa i već zauzeo prvu poziciju sa gol razlikom plus dva.

ALBA BERLIN – OLDENBURG 1 (1.32)

Nastavlja se takmičenje u nemačkom šampionatu, Alba igra na svom parketu i ne bi trebalo da ima većih problema sa ekipom Oldenburga koja je večeras sve, osim favorit.

LOKOMOTIVA KUBAN – CSKA (164.5)+ (1.85)

Posle serije od 26 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, usledio je prvi poraz ekipe Saše Obradovića, ali potom novi veliki uspeh u vidu osvajanja Kupa Rusije i prvog trofeja za Lokomotivu nakon 18 godina. Od novog derbija sa CSKA se očekuje atraktivna košarka sa dosta poena, nema izrazitog favorita te je naš tip da će na ovom meču biti ubačeno više od 164 poena.

Ukupan koeficijent današnjeg HotSport tiketa dana prema kvotama kladionice ‘MaxBet’ je 14.15.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter