0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Tijanđenu, Juve je ‘kec’ kao kuća, a Zvezda…

Objavljeno: 13.02.18 u 09:45

Bogat kladioničarski dan je pred nama, a mi smo izabrali četiri meča po listi kladionice ‘MaxBet’ našeg dragog partnera.

TIJANĐEN KVANŽAN – KIČI GG (2.05)

Počela je azijska Liga šampiona, a veoma zanimljiv meč igra se u Kini. Tijanđin Kvanžan predvođen Vitselom, Patom i Modestom dočekuje Kiči iz Hong Konga. Ruku na srce Kinezi su veliki favorti, o čemu svedoči i kvota 1.19 na keca, ali mi verujemo da Forlan i drugari mogu bar do jednog gola. GG je sigurica, ko veruje u ‘jedinicu’ može i GG3+.

BAZEL – MANČESTER SITI 3+ (1.55)

Siti je apsolutni favorit, ekipa koja se nalazi u možda i najboljoj formi u Evropi. Bazel je znao da iznenadi Mančester, ali Junajted. Protiv Sitija najviše mogu da igraju na jedan gol, ali će četa Pepe Gvardiole dati uvek jedan više. Zbog toga 3+.

JUVENTUS – TOTENHEM 1 (2.25)

Jeste Kejn u formi karijere, ‘pevci’ igraju lepo, ali kada se Juventus zatvori, onda ni Barselona 180 minuta ne može do gola. ‘Stara dama’ će sigurno dati jedan i verujemo u pobedu šampiona Italije.

CRVENA ZVEZDA – CSKA MOSKVA GG (2.00)

Naravno da Zvezdi želimo sve najbolje večeras protiv ‘armejaca’, ali se kladionica ne igra srcem. Zbog toga pokušajte GG.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 14.29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter