0
Ostali sportovi

RAGBI: Zvezda i Partizan otvaraju sezonu derbijem na Carevoj ćupriji

Objavljeno: 12.02.18 u 18:45

Nova sezona u ragbiju 13 počinje u velikom stilu. Crvena zvezda i Partizan sastaće se u trećem finalu za redom nakon što su zatvorili prethodnu sezonu utakmicama u finalu Prvenstva Srbije i zatim finalu Balkan Super Lige.

Zvezda je slavila u domaćem šampionatu, dok je Partizan poneo titulu šampiona Balkana tako da će pobednik Super Kupa Srbije dobiti dodatno samopouzdanje za nastavak sezone.

Utakmica se igra u nedelju od 13 časova na stadionu FK BASK kod hipodroma. Cilj Crvene zvezde za ovu sezonu je osvajanje sva tri trofeja na domaćoj sceni i regionalne Balkan Super Lige.

Ponosno ističemo naše ambicije i ceo tim vredno radi kako bi ih ostvarili. Najviše samopouzdanja nam uliva rad sa novim trenerom Trev Smitom u koga svi igrači imaju beskonačno poverenje i napredak je već primetan, pogotovo kod mlađih igrača. Osim novog trenera na utakmici Super Kupa u tim se posle kraće epizode u Francuskoj vraća Australijanac Džek Obrajan, a sada prvi put možemo da najavimo i debi mladog reprezentativca Škotske Sema Herona, kao i jednog od najboljih igrača reprezentacije Srbije u poslednjih nekoliko godina Stefana Nedeljkovića.

Biće ovo najuzbudljivija sezona za sve u Crvenoj zvezdi nakon velikih ulaganja i isticanja velikih ambicija ka profesionalizaciji kluba, a prvi korak je već napravljen tako što su se najbolji igrači prvi put vezali ugovorima za klub i tako pokazali da veruju u ono što klub radi. Očekujte još lepih vesti i nova pojačanja u najskorije vreme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter