0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Probajte ‘fiks’ u derbiju Londona, Atletiko je ‘zicer’

Objavljeno: 10.02.18 u 11:30

Zahuktava se trka za bodove u najboljim evropskim šampionatima, lopta kreće da se kotrlja posle zimske pauze u komšiluku i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

TOTENHEM – ARSENAL 1 (2.05)

Londonski spektakl u kojem je domaćin u blagoj prednosti u odnosu na ‘tobdžije’ koje imaju sada novih aduta, ali razigrani napadač Kejn moze da ih sruši na ‘Vembliju’.

HOFENHAJM – MAJNC 1 (1.70)

Možda su golovi na obe strane zaštitni znak ovog megdana, ali je domaćin ušao u pravi pobednički ritam i neće dozvoliti gostima da se oslade.

SPAL – MILAN 2 (1.85)

Čini se da je Đenaro Gatuzo skockao pravu formulu mada ispit u gradu ‘Ferarija’ neće biti lagan, ali bi konačno ‘rosoneri’ trebalo da upišu uspeh na strani i imaju dobre šanse.

MALAGA – ATLETIKO MADRID 2 (1.60)

Izgleda da je domaćin najbliži selidbi u niži rang, a ‘namestilo’ se da im u goste dolazi ekipa Dijega Simeonea koja juri plasman u gornjem delu tabele i trebalo bi da opravdaju ulogu favorita.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 10.31.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter