0
Ostali sportovi

FOTO: Youtube screenshot

CEH LOŠOJ ORGANIZACIJI: Vojvodina oštro kažnjena zbog incidenta na meču sa Zvezdom

Objavljeno: 08.02.18 u 18:47

Ono o čemu se prethodnih dana spekulisalo, danas je dobilo svoju potvrdu i novosadski klub je drastično kažnjen nakon incidenta na utakmici sa Zvezdom u okviru druge regionalne vaterpolo lige.

Vaterpolo klub Vojvodina kažnjen je zbog toga što je jedan od gledalaca na plivalištu u Novom Sadu, nakon izjednačujućeg pogotka Crvene zvezde na dve sekunde pre kraja, prišao sudiji Mirku Matijeviću i gurnuo ga u bazen.

Utakmica je nakon toga prekinuta a danas je odlukom rukovodstva lige ona registrovana pobedom gostiju iz Beograda od 5:0, iako je rezultat u momentu prekida bio 7:7. Uz poraz službenim rezultatom, Vojvodina će morati i da plati novčanu kaznu u iznosu od 2.500 evra.

U obrazloženju ovakve odluke navedeno je da je novosadski klub odgovoran za incident, pošto organizacija meča nije bila na nivou, te nisu preduzete neophodne bezbednosne mere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter