1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ni Crvena zvezda ni Brodarac nisu favoriti, zato igrajte na golove

Objavljeno: 07.02.18 u 11:41

Dva veoma zanimljiva meča nas očekuju danas i oba u direktnim prenosima na kanalima Arena sporta.

U kombinaciji sa utakmicama iz kup takmičenja u Francuskoj i Nemačkoj, sastavili smo tiket prema kvotama kladionice ‘MaxBet’.

BRODARAC U19 – MANČESTER JUNAJTED U19 3+ (1.55)

Omladinski šampion Srbije danas u šesnaestini finala Lige šampiona dočekuje svetskog giganta i jedan od najvećih klubova na planeti trenutno. Mančester Junajted ima veliku ulogu favorita, ali u ovoj fazi igra se na samo jedan eliminacioni meč tako da će se u sat i po vremena igre odlučiti ko prolazi u osminu finala. Brodarac će imati podršku punih tribina stadiona Voždovca jer su sve ulaznice rasprodate još dan pre meča, tako da će imati dodatni vetar u leđa i motiv. Sasvim sigurno će se igrati za gol više, te smatramo da tri na toj utakmici neće biti problem.

MONPELJE – LION 2 (2.35)

Lion je neko ko već duže vreme igra promenljivo, ali ako se u obzir uzmu kvaliteti ove dve ekipe, nesumnjivo je da je favorit za pobedu u osmini finala Kupa Francuske. Gostujuću ekipu sasvim sigurno još uvek boli poraz iz decembra od 4:1 kada je Monpelje slavio u šampionatu, te se očekuje revanš.

AJNTRAHT – MAJNC 1 (2.00)

Ekipa iz Frankfurta je sušta suprotnost od onih klubova koji nezainteresovano ulaze u kup, bez ambicija da osvoje isti. Ajntraht je prošle sezone eliminisan tek u finalu i to nakon velike borbe, tako da će želja za prolaz sasvim sigurno postojati i večeras kada na svom stadionu dočekuju Majnc. Koeficijent na pobedu Ajntrahta je dobar, zašto da se ne pokuša?

ZENIT – CRVENA ZVEZDA 3+ (1.65)

Utakmica o kojoj se priča već nekoliko dana i sa nestrpljenjem očekuje. Tim Vladana Milojevića pred dolazak CSKA i prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope ima generalnu probu sa jednim od najvećih ruskih klubova. Zenit, kao i u nekoliko prethodnih sezona izrazito kvalitetan sastav i po kvotama kladionica favorit u ovoj utakmici. Kako se radi o generalnoj probi i meču gde treba primeniti sve što se radilo u proteklim nedeljama, očekuju se golovi na obe strane.

Ukupna kvota prema kladionici ‘MaxBet’ jeste 12.02.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter