0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kada nema ‘liga petice’, tu su lige koje mnogo češće donose novac

Objavljeno: 06.02.18 u 11:30

Nije baš bogat sportski dan pred nama, ali za vrsne kladioničare dovoljna su u četiri meča, evo predloga HotSporta za danas iz liste kladionice ‘MaxBet’.

SVONSI – NOTS KAUNTI D2+ (1.65)

Borba za opstanak ide u dobrom smeru kada je reč o ‘crnim labudovima’, u dobroj su formi, te se očekuje da lako izađu na kraj sa timom koji se takmiči tri ranga niže. Najmanje što očekujemo od Velšana je da postignu dva gola.

SAURA – SETIF GG (2.20)

Saura igra dobro ove sezone, mada je poslednja dva meča izgubila, sa druge strane Setif je najpoznatiji klub Alžira i na sredini tabele je. Očekujemo po gol sa obe strane. Tradicija isto kaže kada je Saura domaćin.

ČERČIL – AIZVAL D2+ (2.60)

Čerčil je pre četiri dana postigao dva gola na svom terenu protiv lidera Indijske lige Minerve. Logično gledano, zašto ne bi postigao dva i protiv daleko slabije Aizvala. Lepa je kvota.

REĐINA – ASVEL H2 (1.95)

Meč koji direktno odlučuje koja će od dve ekipe u četvrtfinale Evrokupa. Ubeđeni smo da će Francuzi proći dalje, ali zašto rizikovati kad kladionica MaxBet daje lep hendikep. Igrajete dvojku sa vođstvom 3:0 za Asvel.

Kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 18.40.​

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter