1
The Best Of

INCIDENT OBELEŽIO GRADSKI DERBI: Obradović i Ataman ponovo u ‘klinču’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.18 u 14:21

Već nekoliko puta Željko Obradović i Ergin Ataman su ulazili u rasprave, a današnji duel turskog šampionata koji je Fenerbahče dobio rezultatom 100:74 obeležio je nesportski potez šefa stručnog štaba Anadolu Efesa.

Ataman je posle meča odbio da se rukuje sa Obradovićem, što je kasnije objasnio na konferenciji za medije:

– Pobeđivao sam do sad i gubio mečeve od Obradovića, i svaki put smo se rukovali, do danas. Zna Željko razlog, protivnik i trener mora da bude poštovan. Kada vodite 24 poena prednosti, ne šutirate ka košu protivnika na šest sekundi pre kraja, rekao je Ataman, aludirajući na koš koji su igrači Fenera dali u poslednjim mmentima meča.

Obradovićevog komentara za sada nema, a dva stručnjaka su, dok je Ataman sedeo na klupi Galatasaraja, imala žučnu raspravu posle jednog meča plej-ofa šampionata Turske:

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Zeljko Obradović je rekao u emisiji “ Vece sa Ivanom Ivanovićem “ da traži od svojih igrača da igraju za kos do poslednje sekunde jer tako postuju sebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter