0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Enfild’ neosvojiva tvrđava, očekujemo dosta golova

Objavljeno: 04.02.18 u 09:53

Zahuktava se borba za bodove širom Evrope, a videćemo hoće li karma biti na strani favorita. Za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

LIVERPUL – TOTENHEM 1 (2.10)

Poznato je da ekipa sa „Enfilda“ igra dobro derbi mečeve i pod komandom trenera Klopa uvek imaju recept, a večeras je važno zaustaviti Kejna i zatim srušiti dobru odbranu „petlova“ iz Londona.

UDINEZE – MILAN GG (1.80)

Uvek je teško gostovanje za favorite na severu Italije, a domaćin je posle promene trenera u naletu i ima dobre rezultate. „Rosoneri“ su na ispitu i po gol na obe strane je realna opcija.

ATLETIKO (M) – VALENSIJA GG (1.95)

Očekuje se tvrd meč u Madridu sa opreznom postavkom na obe strane, a ako se borba rasplamsa onda se može očekivati bar po gol na obe strane što vredi pokušati zbog ponuđene kvote.

ANDERLEHT – MEHELEN 1 (1.45)

Nema dileme da se očekuje pobeda domaćina pored činjenice da igraju promenljivo, a moguć je debi Lazara Markovića koji je pre nekoliko dana stigao u Brisel.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 10.68.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter