0
Kladionica

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Zvezda u Španiji daje više od 76 poena, hrabar kec na Čukarički

Objavljeno: 02.02.18 u 12:39

Poslednji radni dan u nedelji, završnica runde u Evroligi i početak kola u fudbalskim šampionatima širom Evrope.

Za danas smo odabrali pet mečeva po kvotama kladionice MaxBet.

REAL SOSIJEDAD – DEPORTIVO LA KORUNJA 1 (1.55)

Duel dva tima sa donjeg dela tabele u Primeri, ali uloga favorita svakako pripada ekipi Sosijedada. Već sada se zna da na ‘Anoeti’ tim iz La Korunje neće moći da računa na šestoricu prvotimaca, a najbolji strelac Deportiva, Rumun Andone, neće igrati zbog sakupljenih kartona.

KELN – DORTMUND 2 (1.90)

Borusija je na ivici što se tiče mesta koja vode u Evropu i Milioneri moraju da krenu sa boljim igrama kako bi uspeli da ostvare makar solidan plasman. Dortmund već dugo nije poražen, kao ni Keln koji je nakon vezane tri pobede zabeležio nerešen ishod sa Augzburgom i ponovo pokzao svoje stare boljke sa početka šampionata, koje bi mogle da ih dovedu do poraza protiv Milionera.

MARSEJ – MEC 3+ (1.45)

Tradicionalno su Francuzi petkom, na otvaranju kola, raspucani. Ukoliko tradiciji pridodamo i statistiku, onda ovaj tip smatramo ‘siguricom’. Marsej je apsolutni favorit, pogotovo zbog problema sa igračkim kadrom koje ima Mec, ali daleko od toga da gosti neće zapretiti. Domaća ekipa je među najefikasnijima u Francuskoj, a gosti pak među onima koji primaju najviše golova u Ligi 1, međutim dugo u šampionatu nisu odigrali meč a da nisu postigli pogodak.

ČUKARIČKI – KARVINA 1 (2.05)

Sa svojim evropskim ambicijama, Brđani su veoma ozbiljno shvatili pripreme pred nastavak šampionata u Superligi. Shodno tome, meč sa češkim niželigašem ne bi trebalo da protekne bez ubedljive pobede izabranika Nenada Lalatovića koji moraju da pokažu gde su u odnosu na Karvinu danas.

BASKONIJA – CRVENA ZVEZDA (76.5) G+

Naš predlog je da na ovom evroligaškom meču tipujete da će Crvena zvezda ubaciti 77 ili više poena u Španiji večeras. U proseku crveno-beli ove sezone ubacuju u Evroligi 77.65 poena što je dovoljno da ovaj tip prođe večeras, ali nije statistika ono na šta se oslanjamo. Igra crveno-belih se u poslednje vreme sve više bazira na šutu za tri poena i trčanju, te ukoliko efikasnosti i procenti šuta budu dobri, Crvena zvezda će sigurno ubaciti više od pomenute granice.

Kvota po kladionici ‘MaxBet’ za ovaj tiket je: 16.19

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter