0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Olimpiju i Olimpijakos

Objavljeno: 01.02.18 u 10:50

Ne baš bogat kladioničarski dan je pred nama, ipak mi smo izabrali četiri kvote po listi kladionice ‘MaxBet’, našeg dragog partnera.

DEPORTIVO TAHIRA – SANTA FE GG (2.30)

Kvalfikacije za Kopa Libertadores su se dobro zahuktale, a samo će četiri tima izboriti plasman u grupni fazu. Drugoplasirani tim iz Venecuele dočekuje drugi tim Kolumbije. Favoirt su gosti, mada će teško do pobede na sveru Južne Amerike. Očekujemo golove sa obe strane.

OLIMPIJA – ŽUNIOR 1 (2.00)

Još jedan duel dve izjednačene ekipe. Ipak, mi ovde malu prednost dajemo domaćinu. Verujemo da će Paragvajci predvođeni Oskaraom Kardozom rešiti prvi meč u svoju korist. Valjalo bi pred revanš u Kolumbiji.

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE 1 (1.75)

Grci posle poraza od Crvene zvezde traže iskupljenje od svojih navijača. Nema boljeg od pobede nad šampionom Evrope. ‘Paklena’ atmosfera u Pireju mogla bi da donese pobedu domaćinu.

CSKA – REAL MADRID UP – (1.85)

Dve poenterske ekipe, ali je granica velika 168,5. Dovoljno je da se u jednoj četvrtini odigra na koš manje i eto prolaska. Derbi je u pitanju, verujemo da će napadi biti duži, ali i neprecizniji.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 14.89

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter