0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Inter i Olimpijakos nose bodove

Objavljeno: 28.01.18 u 09:51

Dan nakon što su favoriti opravdali očekivanja, slede novi ispiti, pa smo i za danas odabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

LEVERKUZEN – MAJNC GG (1.65)

Vođeni tradicijom duela ova dva tima i činjenicom da domaćin ima ulogu favorita, možemo da oćekujemo partiju sa mnogo golova na obe strane, kao i napadače na visini zadatka.

SPAL – INTER 2 (1.70)

Dugo se čeka da plavo-crni izađu iz rezultatske krize i konačno upišu pobedu, a danas će imati priliku da protiv SPAL-a u Ferari dođu do trijumfa. U dresu domaćeg tima trebalo bi da debituje doskorašnji fudbaler Partizana, Everton.

OSTENDE – LOKEREN 1 (1.85)

Nastavak šampionata Belgije doneo je buđenje domaćina, koji se nalazi u usponu forme što treba da potvrdi upisivanjem uspeha, mada rival može da ponekad iznenadi.

ASTERAS – OLIMPIJAKOS 2 (1.55)

Od prošlog kola klub iz Pireja je preuzeo lidersku poziciju na tabeli i najbolji tim Grčke zeli da pobegne rivalima, zato su pikirali novi trijumf.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 8.04.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter