0
Ostali sportovi

Split, 120118. Spaladium Arena. Europsko prvenstvo u rukometu 2018. Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija. Na fotografiji:Nenadic, Petar, Gojun, Jakov. Foto: Tom Dubravec / CROPIX

DA LI JE OVO OPROŠTAJ NENADIĆA: Svako prvenstvo ista stvar, čovek se zasiti!

Objavljeno: 24.01.18 u 18:36

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije, već je nakon poraza od Švedske najavio mogući kraj reprezentativne karijere, a sličnu poruku poslao je i nakon susreta sa Belorusijom.

Nakon dobrih rezultata u kvalifikacijama, gde su u borvi za prvenstvo Evrope iza sebe ostavili i reprezentaciju Poljske, izabranici Jovice Cvetkovića potpuno su razočarali na kontinentalnom šampionatu u Hrvatskoj.

Naš tim ostvario je svega jednu pobedu na šest odigranih utakmica na šprvenstvu Evrope, a više sivih tih poraza razočarava mlaka igra naših reprezentativaca, koji su ostavili utisak nezainteresovanosti na ovom turniru.

Nakon neslavnog nastupa na turniru u Hrvatskoj, razočaranje izadnjem tima iskazao je i Petar Nenadić.

-Svako prvenstvo ista stvar. Isto sve. Ako je ovo uspeh za naš rukomet, onda dobro. Jedino mi je drago što je dosta mladih igrača dobilo priliku i što su se Cupara i Jovanović pokazali-, prokomentarisao je Nenadić, koji je još nakon poraza nakon Švedske u drugom kolu najavio povlačenje iz nacionalnog tima.

-To je to. Nema šta, 12-13 godina istih stvari. Zasiti se čovek. To je to-, rekao je kapiten reprezentacije, ali nije mogao da kaže da li sledi samo pauza ili definitivno povlačenje.

-Ne znam još ništa. Ne mogu da kažem. Nije ni tema, ni vreme, a ni mesto-, poručio je Nenadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter