0
Ostali sportovi

RUKOMET: Češka iznenadila Makedoniju, Slovenci još uvek ‘živi’!

Objavljeno: 23.01.18 u 22:27

Rukometna reprezentacija Češke savladala je Makedoniju u meču drugog kola druge runde Evropskog prvenstva u rukometu rezultatom 25:24.

Makedonci su na samom početku meča došli do prednosti od 6:2, i držali su Čehe na najmanje dva gola razlike, a upravo tako je i okončano prvo poluvreme, 13:11.

U drugom poluvremenu razigrali su se naši južni susedi, poveli 18:13, potom i 20:15, ali je od tog momenta usledio neshvatljiv pad u igri Makedonije, Češi su zaigrali kao u transu, postigli su sedam uz dva primljena gola i stigli do 22:22 nešto manje od sedam minuta pre kraja. Završnicu meča obeležila je igra „gol za gol“, na svaki pogodak Makedonije Česi su odgovarali relativno brzo, da bi minut i po pre kraja Kasparek doneo vođstvo Češkoj za pobedu koja ih ostavlja u trci za plasman u polufinale.

Takođe, ovim rezultatom i Slovenci su „preživeli“, pa će, ukoliko savladaju Češku, Danci odigraju nerešeno ili savladaju Makedoniju a Nemci i Španci remiziraju ekipa Veselina Vujovića zauzeti drugo mesto na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter