0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter

VUJOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU UVREDIO HRVATE: ‘Šta da radimo u ovoj vukoje**ni?!’

Objavljeno: 22.01.18 u 17:31

Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović još jednom je svojom izjavom izazvao pažnju javnosti u regionu.

Posle poraza Slovenije od Danske postalo je jasno da je za ‘zmajčeke’ blizu kraj šampionat Evrope, pa im tako i opada elan za igru, ali ne i selektoru Vujoviću koji nastavlja da ‘briljira’ na konferencijama za medije.

Grupa 2 u kojoj je Slovenija igra se u Varaždinu, a ekipa je smeštena u malom mestu Sveti Martin koji ima svega nešto više od dve hiljade stanovnika.

Slovenija je poslednji meč igrala u petak, pa je za njih usledila pauza od tri dana pred naredni meč u kom će se boriti za opstanak i meč za peto mesto.

– Prvi put na nekom takmičenju imam tri dana pauze. Stvarno, ne znam šta ćemo raditi u ovoj vukoj**bini, kako se već zove, San Martin, ovde nema ničega, ni vuka, ni ćuka – ispalio je Veselin Vujović.

Zatim se čak ironično našalio:

– Razmišljam da pustim igrače jedan dan kući pošto smo tu na granici – rekao je Vujović.

Slovenija sledeći susret igra sutra od 18:15h protiv Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter