0
Ostali sportovi

PEH ZA MAKEDONCE: Kiril Lazarov završio Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 22.01.18 u 19:10

Kapiten rukometne reprezentacije Makedonije i najbolji igrač Kiril Lazarov završio je učešće na EP u Hrvatskoj zbog povrede.

Ovu informaciju potvrdila je Evropska rukometna federacija, ali i selektor naših južnih suseda Raul Gonzales, koji je istakao da će bez Lazarova njegovom timu biti neuporedivo teže.

– Loše smo počeli i već smo posle 15 miniuta gubili sa sedam razlike. Naše šanse bez njega su mnogo manje. Kire je za nas mnogo važan. Videćemo kako ćemo bez njega.  – izjavio je Gonzales posle jučerašnjeg poraza od Španije rezultatom 31:20.

Makedonija trenutno ima tri boda u grupi koja se igra u Varaždinu i nalazi se na četvrtom mestu, a u naredna dva meča igra protiv Danske i Češke.

Šanse za plasman u polufinale su im minimalne, ali bi mogli do trećeg mesta, odnosno, utakmice za peto mesto. Ipak, bez Lazarova, i to će im biti znatno otežano.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter