Prošle noći su u Beogradu nepoznata lica uništila murale grupe navijača crno-belih ‘Grobarsi treš romantizam’.

Povezane vesti

Iako se na njima nisu nalazili simboli navijača ili uvredljive poruke, već poznati igrači ili navijači crno-belih.

Dobar deo Dorćola, ali i drugih krajeva prestonice već izvesno vreme ukrašavaju murali grupe ‘Grobarski treš romantizam’ koji su prošle noći očigledno nekome zasmetali, te su, nadamo se privremeno, uništeni.

Reč je o muralu nastradalom košarkašu crno-belih Harisu Brkiću, i fudbaleru Draganu Manceu. Ali nisu ova umetnička dela na fasadama beogradskih zgrada bila posvećena samo igračima, već i nekim poznatim navijačima Partizana. Jedan od njih jeste Duško Radović koji takođe nije bio pošteđen uništavanja, kao i bard glumišta Zoran Radmilović.

– Noćas su prekrečeni svi GTR/GRUPA Jna murali po celom Beogradu od strane N.N. izvršitelja. Ništa nije sveto, pa ni Duško Radović, Bora Todorović, Mance, Aligrudić, Borota, Haris Brkić, Zoran Radmilović, Nada Knežević i ostali velikani ovog grada. Sve je organizovano vojnički, tokom noći po celom Beogradu, kao i mural Voji Pančevcu u Pančevu. Nikog ne bi da optužujemo odmah, ali zna se na koga liči ova akcija. Neka je na čast čoveku koji uzme crnu farbu, pogleda Duška Radovića u oči i uništi ga, stoji u obaveštenju za javnost grupe ‘Grobarski treš romantizam’.