0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Zvezdu i Srbiju

Objavljeno: 18.01.18 u 11:28

Juče smo pogodili tri od četiri i da nije bilo tog Red Bula lep bi vam novac uneli u novčanik, a danas izdvajamo nove kvote po kladionici ‘MaxBet’.

MAKABI TEL AVIV – CRVENA ZVEZDA H2 -5,5 (1.85)

Makabi je apsolutni favorit u ovom meču, mada tradicija kaže suprotno. Verujemo da Crvena zvezda neće pretrpeti težak poraz protiv ‘ponosa Izraela’.

HIMKI – OLIMPIJAKOS UP + 148,5 (1.85)

Grci igraju na mali broj koševa, ali ritam Himkija je takav da morate da trčite i šutirate. Verujemo da će samo 50 poena ubaciti Spanulis i Šved. Na ostalih 22 je da ubace bar po pet poena i eto pogotka.

SRBIJA – NORVEŠKA H1 +4,5 (1.95)

Prođoše naši, te će sada overiti ceo krug sa Skandinavcima. Tukli smo se sa Šveđanima, dobili smo Island, protiv Norvežana će biti teško. Proradiće taj naš inat, bliži smo porazu, ali ne od pet golova razlike.

ŽALGIRIS – VALENSIJA 1 (1.53)

Litvanci su bili apsolutni hit Evrolige, a onda im je nogu podmetnula Crvena zvezda, pa Brose basket. Vreme je da četa Šarunasa Jaskevičijusa iskali bes na ‘slepim miševima’.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 10,21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter