1
Ostali sportovi

Zagreb, 180118. Arena Zagreb. Utakmica 1. kola drugog kruga rukometnog EHF Europskog prvenstva 2018, Srbija - Noverska. Na fotografiji: Petar Nenadic, Abelvik Magnus Rod. Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

CVETKOVIĆ POSLE PORAZA OD NORVEŠKE: Zadovoljan sam

Objavljeno: 18.01.18 u 21:22

Jovica Cvetković je posle meča protiv Norveške i poraza koji je ostavio našu reprezentaciju bez šanse da se domogne polufinala Evropskog prvenstva u rukometu istakao da je današnjim izdanjem rukometaša reprezentacije Srbije – zadovoljan.

Čestitao bih Norveškoj na pobedi. Zadovoljan sam sa onim što je moja ekipa pružila na terenu. Da ne zaboravimo igrali smo protiv svetskih vicešampiona posle tri teške utakmice i ne puno dana za odmor. Dok je bilo snage, parirali smo, rekao je Cvetković, a prenosi zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

Iako šanse za plasman u polufinale ne postoje, Cvetković je istakao da će igrači dati maksimum protiv Francuske i Belorusije:

Igrali smo dobro u fazi napada u nekim segmentima koji su falili ranije. U ovom momentu i okolnostima ovo je dobar rezultat za nas. Imamo četiri dana pauze za regeneraciju i pripremu naredna dva meča u kojima nećemo ući sa belom zastavom. Pokušaćemo da uradimo što više.

Kapiten reprezentacije Žarko Šešum istakao je da ekipa mora da izvuče pouke:

– Odlučujući momenti desili su se početkom drugog poluvremena, kada su Norvežani postigli seriju lakih golova i napravili razliku. Dali smo maksimum, dobro smo igrali protiv jednog od najboljih timova na svetu i možemo da izvučemo neke pozitivne stvari iz ovog meča, kazao je Šešum.

Srpski rukometaši u ponedeljak igraju sledeću utakmicu protiv Francuske.

0
0

1 Komentara

  1. treba saznati ko stoji iza ove budaletine Cvetkovica i ko je mentola doveo pa neka se zna, mozda im se neko i oduzi naplati odstetu za ovu sramotu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter