0
Ostali sportovi

Split, 120118. Spaladium Arena. Europsko prvenstvo u rukometu 2018. Utakmica A skupine, Hrvatska - Srbija. Na fotografiji: reprezentacija Srbija, himna. Foto: Tom Dubravec / CROPIX

HRVATI ‘PIŠU’: Srbi ljuti što su ‘preživeli’, poručili ‘ne gnjavite nas’! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.18 u 14:35

Spektakularan rukometni dan je za nama, prežaljena Srbija će na Evropskom prvenstvu odigrati još tri meča, a mnogi je još u nedelju videli kući.

Švedska je napravila čudo. Pobedila je pred 12 hiljada domaćih navijača Hrvatsku i sa četiri boda povukla i Srbiju u drugu fazu takmičenja. Danas mediji u ‘komšiluku’ pišu o tome da su se srpski rukometaši naljutili i da im se ne ide u Zagreb.

– Šta se to dogodilo!? Pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo, nemojte sada da nas gnjavite – govorili su u srpski rukometaši, tvrdi Jutarnji list.

Bilo kako bilo pred Srbijom su tri utakmice sa Norveškom, Francuskom i Belorusijom, ko zna možda se neko čudo dogodi, te se ‘orlovi’ nađu u polufinalu. Ako ne, bar će za njih navijati Hrvati, jer je njima prekopotrebno da gore navedene tri reprezentacije gube bodove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter