3
Ostali sportovi

SKANDAL: Sudije pokrale Slovence, Vujović stao na gol da brani sedmerac u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.18 u 20:14

Skandalozno suđenje Litvanaca obeležilo je derbi meč ‘C’ grupe na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, Nemačka ‘dobila’ bod.

U Zagrebu je odigran derbi, Slovenija je protiv Nemačke i sudija odigrala nerešeno 25:25. Meč je obeležilo skandalozno suđenje arbitara Mažejke i Gatelisa iz Litvanije. Naime, Slovenija, našeg trenera Veselina Vujovića, vodila je tokom celog meča protiv ‘pancera’, bilo je i šest golova razlike, ali kada se meč lomio na scenu su stupili Litvanci.

Naime, pri rezultatu 19:16 za Sloveniju, prvo su dosudili nepostojeći sedemerac za Nemce i pri tom isključili dva Slovenca. To su ‘panceri’ iskoristili i stigli do izjednačenja 19:19. Prava drama viđena je u poslednjem minutu. Slovenija je vodila 24:23, Nemci su desetak sekundi pre kraja izjednačili na 24:24, a Slovenija je za svega sedam sekundi preko brzog centra stigla do vođstva i pobede 25:24. Bar su tako mislili navijači Slovenije i trener Veselin Vujović. Sudije su otišle da gledaju snimak i donele neverovatnu odluku. Da isključe Blagotinšeka zbog nepravilnog izvođenja brzog centra i Nemcima dodelili sedemerac.

Veselin Vujović je izgubio živce i sklonio svog golmana sa gola i stao on. Sudije su reagovale i legenda jugoslovenskog rukometa se sklonila. Nemci su postigli gol i uz pomoć sudija stigli do boda – 25:25.

Evo rekacije Vujovića:

C GRUPA – ZAGREB

Slovenija – Nemačka 25:25
Makedonija – Crna Gora

D GRUPA – VARAŽDIN

Mađarska – Španija 25:27
Danska – Češka

0
0

3 Komentara

  1. Odluka na kraju nije bila po pravilima…….ako na brzo pogledaš bila je ali dobro pročitajte još jednom pravilo o oizvođenju sredine……a drugo,prije nego što su izveli sredinu,sirena je označila kraj….tako da…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto se tice odluke na kraju sve je cisto i po pravilima, ali ne shvatam sto su to uradili, koja je verovatnoca da bi ga uwe dao sa pola terena sekund pre kraja?

    0
    0
    Odgovori
  3. zadnji napad nije skandal nego je u skladu sa pravilima. pri izvodjenju sa centra, protivnicki igrac mora da bude 3m udaljen. dva slovenca su stajala ispred nemca i ometali ga. po pravilima je to crveni karton i sedmerac. a ostalo sudjenje u drugom poluvremenu je stvarno skandal

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter