0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Dončića opasno razljutila nepravda naneta rukometašima Slovenije! (FOTO)

Objavljeno: 15.01.18 u 23:15

Mlada košarkaška zezda Real Madrida i reprezentacije Slovenije pomno prati dešavanja na rukometnom prvenstvu Evrope, posebno rezprezentaciju svoje domovine.

Dončić koji je predvodio Slovence do istorijskog zlata na prvenstvu „starog kontinenta“ prethodne godine nada se da bi i rukometaši mogli da naprave slično u Hrvatskoj.

Na putu ka novoj medalji ekipa Veselina Vujovića danas se sastala sa ekipom koja takođe pretenduje na sam vrh, selekcijom Nemačke, koja je do boda na ovom susretu došla uz pomoć litvanskih sudija.

Nakon utakmice selektor Slovenije imao je dosta toga da kaže vodećim ljuima evropskog rukometa, a mladi Luka Dončić tako je putem društvene mreže „Tviter“ prokomentarisao dešavanje na terenu.

-SRAMOTA…- kratko i jasno je poručio mladi košarkaš, uputivši zatim podršku reprezentativcima svoje zemlje: -Svaka čast-, kratko je dodao Luka Dončić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter