0
Ostali sportovi

OVO NIJE BAŠ OHRABRUJUĆE: Novi poraz rukometaša Srbije, sutra generalna proba pred EP

Objavljeno: 09.01.18 u 21:45

Reprezentacije Srbije poražena je od Slovenije rezultatom 36:32 (15:15), u pretposlednjoj pripremnoj utakmici pred start  šampionata Evrope.

Nakon Švajcarske, Rumunije i Makedonije, izabranici Jovice Cvetkovića zabeležili su i četvrti poraz u pripremnim mečevima za predstojeće kontinentalno prvenstvo u Hrvatskoj, koje startuje 12. januara.

Naša reprezentacija se u Murskoj Soboti dosta dobro držala oko 40 minuta utakmice, ali u nastavku usledio pad koju je domaćin iskoristio. Posebno zabrinjavaju propusti u odbrani, gde smo i pored odličnog Cupare na golu u poslednjih 20 minuta primili 15 pogodaka.

Najefikasniji u redovima našeg tima bili su Đorđić sa pet, odnosno Nenadić i Ilić sa po četiri gola, dok je golman Cupara zabeležio 14 odbrana. Kod Slovenaca Janc je postigao osam pogodaka,  a Blagotinšek i Marguč su dodali po pet.

Uprkos otpimističnim izjavama igrača i stručnog štaba, četiri uzastopna poraza baš i ne ohrabruju pred start turnira u Hrvatskoj, a poslednju priliku da poprave utisak „Orlovi“ će imati sutra, protiv istg protivnika u Velenju (18h).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter