0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Goleada u Londonu i Indiji, tesno Partizan do pobede

Objavljeno: 04.01.18 u 11:39

Nastavlja se siromašna ponuda kada je reč o kladionici, ali mi smo uspeli da izvučemo neke mečeve iz liste MaxBet.

TOTENHEM – VEST HEM GG (2.00)

Ne znamo zbog čega je Totenhem baš ovoliki favorit protiv Vest Hema. Ovo je jedan od najvećih derbija Londona i ‘prštaće’ na sve strane. Golovi su u najavi, a zašto jedan ne bi dali Kerol i drugari. Kvota je ‘dva’…

BARSELONA – CSKA MOSKVA H1 +4,5 (1.85)

Juče smo vam lepo dali basket, Budućnost je došla protiv Lokomotive u hendikepu. Isto mislimo i danas u duelu Barselone i CSKA. Katalonci jesu razočarenje, ali imaju tim koji u Blaugrani može da se suprotstavi ‘armejcima’.

PARTIZAN – ZADAR H2 -6,5 (1.90)

Uvereni smo da Partizan dobija ovaj meč, ali ne tako ubeljivo kao što je ponuđeni hendikep. Biće tesno danas u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Ko ne sme da se upusti u ovu avanturu neka pokuša ‘plus koševe’, Partizan u toj igiri ove sezone nije razočarao.

KERALA BLASTER – PJUN SITI GG (1.90)

Gost je favorit, igra dobro ove sezone, ali je Kerala jedan od timova sa najboljom podrškom na svom terenu. Nosiće ih do gola, a primiti jedan sigurno. Eto razloga za GG.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 13.35.​

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter