0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI GLEDAJU KA AFRIČOM TRŽIŠTU: Odlazi Boaći ali će Zvezda i na proleće imati fudbalera iz Gane!?

Objavljeno: 12.12.17 u 12:01

Ričmond Boaći praktično je na izlaznim vratima stadiona „Rajko Mitić“ i samo se čeka ko će ponuditi najviše i odvesti ga. Ipak crveno-beli bi uskoro mogli da dobiju još jedno pojačanje iz Gane.

Prema pisanju medija iz ove afričke zemlje, srpski vicešampion zainteresovan je Gudfreda Manera, fudbalera drugoligaša iz Gane, Vest Prajm Platinuma.

Reč je o igraču koji pokriva poziciju zadnjeg veznog fudbalera, gde je Crvena zvezda inače dobro popunjena, ali bi ovaj mladi fubdaler svakako moga obiti zalog za budućnost.

Informaciju o interesovanju Zvezde za njihovog igrača plasirao je predsednik Vest Prajama, Kukvuka Natan, koji tvrdi da će posao vrlo ubrzo biti realizovan.

-Maner je bio veliko iznenađenje našeg kluba u prošloj sezoni i uopšte nisam iznenađen što je dobio priliku da se okuša u većoj sredini. Voleo bih da nastavi da se razvija i da karijeru nastavi u još većem evropskom klubu-, rekao je Kukvuka.

Ima li u njegovim rečima istine ili je po sredi samo podizanje cene igraču ostaje da se vidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter