0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SVETSKO PRVENSTVO: Holandija slavila protiv domaćina, Srbija ima veliku šansu da overi prvo mesto i zakaže komšijski derbi!

Objavljeno: 08.12.17 u 20:34

Rukometašice Holandije savladale su Nemačku rezultatom 31:23 (18:10), u utakmci poslednjeg kola grupne faze i tako omogućile Srbiji da pobedom nad Juznom Korejom u drugu fazu ode sa prvog mesta.

To bi značilo da će naše devojke, u slučaju večerašnje pobede, u osmini finala igrati protiv četvrtoplasirane selekcije grupe C, a to je Crna Gora koja je večeras remizirala sa Brazilom i eliminisala ih sa Svetskog šampionata.

Srpske rukometašice su se sa Crnogorkama sastale dva puta tokom priprema sa Svetsko prvenstvo i zabeležile po jedan remi i pobedu.

U slučaju nerešenog rezultata sa Korejom rukometašice Srbije bi završile kao treće u grupi, a u slučaju poraza kao četvrte. Tada bi se u narednoj gazi naš tim sastajao sa ekipom Rusije ili Danske, u zavisnosti od ishoda naše i pomenute utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter