0
Ostali sportovi

SP ZA RUKOMETAŠICE: Srbija tri sekunde pre kraja do boda protiv Nemačke

Objavljeno: 05.12.17 u 19:59

Rukometašice Srbije odigrale su nerešeno protiv Nemačke u meču 3. kola D grupe šampionata sveta koje se održava u Nemačkoj.

Naš tim svakako ima za čim da žali, jer su, ako izuzmemo početnih 5:1 za Nemačku, izabranice Ljubomira Obradovića kontrolisale dešavanja na terena sve do poslednjeg minuta.

Na poluvremenu su naše devojke imale 11:9, čuvale su prednost do kraja, imale su čak i šansu da sve reše u poslednjoj trećini drugog poluvremena, kada su imale dve igračice više, ali nisu uspele da iskoriste priliku, pa su Nemice stigle do 21:21 na dva minuta pre kraja, da bi nedugo zatim i povele.

Kako su Srpkinje propustile šansu da izjednače na ulasku u poslednji minut, Nemice su odlučile da odigraju dug napad, pa su predale loptu nakon dosuđenog „pasivnog napada“ na dvadesetak sekundi pre kraja. Usledila je munjevita akcije ai sjajna realizacija Dragane Cvijić, koja je zakucala loptu u gol za 22:22 i važan bod koji je našoj selekciji doneo prvo mesto zbog gol razlike. Bar za sad.

Ukoliko uspeju da sačuvaju tu gol-razliku od 15 pogodaka (naša +33, nemačka +18) na mečevima protiv Holandije i Južne Koreje, kao prvoplasirani tim grupe D igraće protiv četvrte ekipe C grupe, što je po trenutnom stanju stvari ekipa Danske.

Naredni meč Srbija igra protiv Holandije sutra, u sredu 6. decembra od 15:30.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter