0
Ostali sportovi

FOTO; Veslački savez Srbije

VESLANJE: ‘Derbi’ na poslednjem danu Sajma sporta

Objavljeno: 25.11.17 u 17:46

Veslanje će biti u centru pažnje poslednjeg dana Šestog međunarodnog sajma sporta, koji se u nedelju, 26. novembra 2017, završava u Hali 1 Beogradskog sajma.

U cilju promocije jednog od najstarijih olimpijskih sportova na štandu Veslačkog saveza Srbije biće ogranizovan beogradski derbi štafeta 4×500 m na veslačkom ergometru. Posetioci će moći na licu mesta da vide i bodre predstavnike pet klubova iz našeg glavnog grada – Galeba, Grafičara, Partizana, Save i Crvene zvezde koji će odmeriti snage u kombinovanim sastavima.

Svaka ekipa će imati po jednog pionira, kadeta, juniora i seniora koji će izveslati po deonicu od po 500 m, nakon čega će doći do leteće izmene.

Trka ženskih posada počinje u 12,30, a muških 15 minuta kasnije. VSS od 13 časova na svom štandu očekuje dolazak ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i njegovih najbližih saradnika koji će, takođe, moći da oprobaju svoj veslački potencijal i da se takmiče između sebe. To bi ujedno trebalo da bude i odlična uvertira za video prezentaciju našeg Saveza koja je zakazana za 13,30.

VSS ovim putem poziva članove klubova, njihove roditelje, braću sestre, rođake, prijatelje i sve ostale da dođu u nedelju na Sajam sporta i da svojim prisustvom podrže promociju veslanja, jednog od najuspešnijih srpskih sportova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter