10
The Best Of

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Napadnut otac Bogana Bogdanovića u Istanbulu, jer mu je ćerka pevala Partizanovu pesmu

Objavljeno: 20.09.17 u 00:09

Otac najboljeg srpskog košarkaša na tek završenom Eurobasketu napadnut je pred finale sa Slovenijom u jednom od kafića u Istanbulu.

Dragan Bogdanović fizički je napadnut u Istanbulu i to od strane navijača Srbije. Naime, on je sa ćerkom Bojanom sedeo u jednom od kafića kada je ona zapevala pesme Partizana. To je zasmetalo grupi mladića, a posle rasprave usledio je fizički sukob. Otac srpskog asa je zadobio udarce u glavu i posekotinu na licu.

Dragan je povređen, a o incidentu se nije moglo ništa čuti od turske policije. Velika mrlja za koju smo po ko zna koji put sami krivi.

0
0

10 Komentara

  1. Pa sta kad je pevala pesme o Partizan, pa to je devojka, kome to smeta? Sta hoce to nek peva, pa ljudi 21 vek je, duboko u prvoj cetvrtini, Alo bre izaci is ogranicenje, tako nije bilo i u tursko

    0
    0
    Odgovori
  2. Iz komentara gore se vidi da u zemlji prevladava „ciganska“ kultura. A ovo „ako su ga bil“i samo govori da su navijači državnog kluba dobili odrešene ruke da rade šta hoće pa se ponekad zeznu i napadnu nekog oko koga će da se digne prašina.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pesme o Partizanu se pevaju kada igra Partizan. Kada igra Srbija svi smo zajedno i pevamo o Srbiji. Sta je trazio to je i dobio!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. I ako ga bili. Delije ne daju na sebe. Nisu oni došli da slušaju grobarske pesme,već da bodre Srbiju. Kada igra Srbija,nema klubaštva. Pevaju se samo srpske pesme.

    0
    0
    Odgovori
    • Zemljače…ne postoji reč “ bili “ sem ako ne govoriš o perfektu množine glagola bili ( biti )….
      „Klubaštva“ … ne mogu ni da komentarišem !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter