6
U pripremi

MUTA NIKOLIĆ: Vicešampioni – naziv za gubitnike

Objavljeno: 20.09.17 u 11:00

Pomoćni trener košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Muta Nikolić rekao je da celu ekipu tišti što ih svi oslovljavaju vicešampionima. 

Srbija je na Evrobasketu osvojila srebrnu medalju, ali se među “orlovima“ uprkos velikom uspehu oseća razočaranje.

Najviše mrzim kada mi neko kaže vicešampion, jer je to naziv za gubitnike. To nas tišti. Svaka čast ovim igračima koji su izgarali na terenu i dali maksimum. Žao mi je zbog poraza u finalu, Slovenija je zasluženo osvojila. Nismo mogli da odgovorimo na brzi ritam Slovenaca, ali šta je tu je. Nije neuspeh kada uzmeš neku od medalja, bilo koju. Bitno je da traješ i da imaš kontinuitet. Zahvalio bih publici, slavila je cela Srbija, bili smo na balkonu, iako nismo uzeli zlato, rekao je Nikolić. 

Nikolić je ranije ovog leta preuzeo Partizan, nakon što je prošle sezone trenirao Dinamik. 

Napravili smo mlađu ekipu, sa (Markom) Čakarevićem i (Novicom) Veličkovićem koji su iskusniji. ;Ideja je bila moja da što mlađe igrače dovedemo u klub, jer prioritet nisu rezultati, u smislu da moramo nešto da uradimo. Treba da pravimo igrače, kao što je to Partizan ranije radio. Mislim da Partizan ima odličnu ekipu. Zakasnio sam zbog reprezentacije, pa ćemo sada morati da radimo u hodu. Treba nam još 20-ak dana da radimo i uđemo u dobru formu i tada će Partizan biti onaj stari. Partizan je u teškoj situaciji što se tiče ekonomije. Hteo dam da dovedem još neke igrače, da ne pričam koje, ali su oni otišli u bogatije klubove. Uprava je sve uradila kako sam rekao i svaka im čast. Mislim da će Partizan da igra dobru košarku, zaključio je Nikolić.

0
0

6 Komentara

  1. Dugo ste bili povlašćeni klub, a sad ti smeta što igrači idu u instituciju od kluba koji melje sve protivnike i igra evroligu sa budžetom od 3miliona, gospodine Realno je da vas ugase pa da krenete sa fuzijom dinamik-partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. …“Hteo sam da dovedem ….,ali su oni otisli u bogatije klubove.“…u „bogatije’..???!!!…u kom smislu reci ‘bogatije’, mozda po „VELICINI KLUBA ili po „BOGATOJ TRADICIJI OSVAJANJA TROFEJA I EL“..???!!! ..ili po „BOGATOJ VITRINI ZA TROFEJE“..???!!!..tj. po PP-APARATU KAO „NAJBOGATIJEM I NAJVREDNIJEM TROFEJU“ UZ 9. MESTO U EL, EEEEE AKO JE TO TA MERA VREDNOSTI ZA „BOGATSTVO“, ONDA SU STVARNO ONI „BOGATI“, A MI „SIROMASNI“….!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako treba da ti dočaram, tvoje klub partizan – dinamik je propali klub koji tone sve dublje a taj klub kojeg pominješ je budućnost osvajač evrolige narednih,, feniks“koji je usta iz pepela koji 3godine melje u Srbiji i puni svoju vitrine pehar ima a uskoro i pehar evrolige!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Перо, немој бити тако бруталан. Лик је пао у тешку депресију, одавно је већ престао да се смије… Пусти!…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter