0
Atletika

ATLETIKA: Pet srpskih reprezentativaca u reprezentaciji Balkana

Objavljeno: 06.09.17 u 13:41

Letnja atletska sezona 2017 .godine se bliži kraju. Petoro naših atletičara učestvovaće u reprezentaciji Balkana na takmičenju “DecaNation” 9. septembra u Francuskoj.

Izborno takmičenje za reprezentaciju bilo je 15. i 16. jula u Novom Pazaru, kada je održano Prvenstvo Balkana. Amela Terzić trčaće na 2000m, Milana Tirnanić trčaće na 100m, Dragana Tomašević bacaće disk, Lazar Anić skakaće udalj, a Branko Pauković bacaće koplje.

Velika je čast biti u reprezentaciji Balkana i biti deo ovog jedinstvenog takmičenja. Uz dobro vreme i atmosferu nadam se osvajanju maksimalnih 8 bodova za svoju ekipu i da ću ovu sezonu završiti onako kako sam je i počeo, pobedom, rekao je Lazar Anić.

Na programu će biti ukupno deset disciplina: 100m, 800m, troskok, bacanje diska, 200m, skok uvis, 400m, 100m/110 prepone, bacanje koplja i 2000m.

Glavni deo sezone za mene je završen, zato na ovo takmičenje idem rasterećeno sa ciljem da osvojim što više bodova. Očekujem dobru trku, a potrudiću se da i rezultat bude što bolji, rekla je Amela Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter