12
The Best Of

OGNJEN OŽEGOVIĆ: Mogu navijači da pišu šta hoće, ja živim za Partizanove pobede!

Objavljeno: 04.09.17 u 11:35

I dalje se ne stišava bura oko prelaska Ognjena Ožegovića iz Čukaričkog u Partizan.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine je debitovao za crno-bele u prijateljskom meču protiv Mačve, a mladog napadača je u ‘Zemunelu’ dočekala poruka koja je glasila ‘Kada vidiš grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje’  uz precrtan broj 51 koji će nositi na dresu.

-Bilo mi je jako teško, preteško, kad sam video transparent. Pokušavam da shvatim da je sve cena onoga što želim. Razumem navijače, dao sam im povod, reči su Ognjena Ožegovića u današnjem izdanju Sportskog žurnala.

Navijači Partizana zameraju Ožegoviću na objavama po društvenim mrežama u kojima je, ponajviše dok je igrao u Vojvodini, na neukusan način, prozivao svoj sadašnji klub.

-Znao sam da će tako biti, možda ne u ovoj meri, ali, bio sam spreman da istrpim, jer sam odavno želeo da dođem u Partizan. U reprezentaciji sam bio najsrećniji kad smo osvojili titulu prvaka Evrope za uzrast do 19 godina, a u klubu – kad sam potpisao za Partizan! Stvarno! Iskretno to kažem… Možda će i ovo naići na različite komentare, ali govorim iz srca, iskren sam. Mogu navijači da pišu šta hoće, živim za pobedu u kojoj ću imati udeo. Cilj mi je da se što pre afirmišem i budem deo tima, rekao je Ožegović.

U razgovoru za Sportski žurnal Ognjen Ožegović je pojasnio da je prvi susret sa Partizanom imao leta 2007, kad mu je bilo samo 13 godinaa.

-Znate da sam kao dete već bio u Partizanu? Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski 5:0. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona. Želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u ‘Zemunelo’, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra. Molio sam, preklinjao, nije hteo ni da čuje. Verovao sam da ću možda sutradan imati više sreće, ali ponovo je radio isti čovek… Pošto nije hteo ni da čuje, rekao sam da hoću da treniram u Partizanu i tri meseca sam bio sa dečacima 1994. koje je tada trenirao Zvonko Popović… Morao sam da se vratim kući zbog porodičnih problema. Imao sam samo 13 godina. Bilo mi je teško, ali nije bilo izbora, istakao je Ožegović.

0
0

12 Komentara

  1. Ostavite se trambuljanja protiv Ozegovica, Ogi dobre ohrabrujuce komentare primi, lose zaobidji, transparent zaboravi jer ti koji ga postavise pokazase da zasluzuju jos bolji za sebe sa naslovom PARTIZAN VAMA PERSONA NON GRATE, to mogu uramiti za u kuci. Ko steti Partizanu da ga uefa kaznjava kad treba para za plate, istu poruku zasluzuje, nadam se da sam upravu. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno bruka! Toliko negativne energije od samog starta. Pustite decka da se pokaze kako zna i ume. Pa on nije ubio nikog iz Partizana. Pa svako od vas je pljuvao nekog igraca pa posle navijao za istog u reprezentaciji! Inace sam Partizanovac. Da a budmeo savremeni, barem malo.. Napred, Ogi!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mа ко сте бре ви смрадови једни да му судите, дечко је српске крви, талентован фудбалер и вероватно бољи човек од свих вас. Да је неки африканац или бразилац, онда би му се увлачили у гузицу. Сви ви који пљујете по њему сте тешки лицемери, па шта ако је тренирао за звезду? И Матић је тренирао за Челзи, а сада је у Јунајтеду, па…?

    0
    0
    Odgovori
    • Matic nije primer, niti je ponikao u Celziju niti je englez il kako god…
      Mi se delimo na grobare (huligane) koji samo prave incidente, koji ne vole partizan jer je partizan, oni se bore protiv Partizana tako sto ga ne zele ni u evropi ni ovde, i na Partizanovce, mi koji volimo Partizan, koji mu pevamo i dajemo podrsku i kada ne ide!
      I siptar ako ce u Partizanu igrati neka igra, al neka da sve od sebe!!
      Ogi dodji kod nas na zapad slavi, kod nas mozes i na tribine, dodji zajedno da slavimo golove i titule!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. bolje da si ćutao i trenirao nego da se prepucavas tek su ti sada sve vrata zatvorena u srbiji možda u nekom treceligasu uspes da se afirmišeš i kažeš kako ti je bio san da igraš za ploreter iz zrenjanina SMRAD od čoveka treba te pljunuti na u lice kad te neko na ulici vidi ako se u misiju rupu ne sakrije

    0
    0
    Odgovori
  5. E moj sinovac znas sto Milka vole i Delije i Grobari, zato sto nikad nije krio da je zvezdas a protiv Zvezde je kidao kad je igrao. Takvima kao ti se u ratu ne okrecu ledja.

    0
    0
    Odgovori
  6. …samo ti Ogi ‘spakuj’ isis&afro&“ganima sto vise golova i nista ne brini, za sve ce se ostalo Istorija pobrinuti, a i zamrzivac koji veccc ooodavno ceka i FKcz k’o i KK sto je-DOCEKKKAOOOO ……………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Који лик… Позваћемо и тебе и њега испред севера да славимо титулу. Њему да испунимо ту једину неостварену жељу а теби да излечимо комплексе.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter