0
Ostali sportovi

LIGA ŠAMPIONA: Partizan u grupi ‘smrti’, Zvezda i Vojvodina…

Objavljeno: 29.08.17 u 19:19

Danas je LEN odredio sastav grupa ‘A’ i ‘B’ za Ligu šampiona, a Partizan baš nije imao sreće, Crvena zvezda i Vojvodina čekaju rivale u kvalfikacijama.

Fortuna danas nije bila na strani Partizana. Srpski šampion nalazi se u A grupi zajedno sa ekipama Juga, Barselone, Olimpijakosa, Hanovera, moskovskog Dinama za koji nastupa naš Nikola Rađen i dva tima iz kvalfikacija.

U grupi ‘B’ nalaze se Solnok, Pro Reko, Špandau, Nica, Steaua , Alpen i dve ekipe iz kvalfikacija. Grupna faza takmičenja počinje 25. oktobra i završava se 9. maja. Fajnal-for je na programu od 7. do 9. juna u Đenovi. Titulu prvaka brani Solnok sa srpskim reprezentativcima Živkom Gocićem, Milanom Aleksićem i Andrijom Prlainovićem.

U kvalfikacijama će igrati dva srpska kluba Crvena zvezda i Vojvodina. Kvalfikacije se igraju početkom septembra, a grupe će biti naknadno određene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter