6
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Milan Borjan pred dolazak Krasnodara

Objavljeno: 20.08.17 u 08:30

Krasnodar nije ekipa koje bi trebalo da se plašimo. Oni treba da strahuju jer nama dolaze u goste, gde će biti krcat stadion, Mislim da će ta atmosfera da nas podigne, a mnjih da spusti malo. Biće to istorijska utakmica za sve.

0
0

6 Komentara

  1. Najbolji golman u ligi! Za 4 klase ispred svih!!! I Bufon pravi greshke ali je i dalje najbolji golman sveta! Glodari od muke ne znaju shta ce pa na svaku vest o Zvezdi pokushavaju da izleche traume!!! Znaju oni da su pred hospitalizacijom samo nece da priznaju sebi! Celavi ce ih u cetvrtak poslati direktno u Lazu, mada bih voleo da prodjemo i mi i oni jer nikada nisu dva tima iz Srbije igrala Evro kupove zajedno!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. …jeeel to onaj sto je ‘primio’ 4 kom., mada u odnosu na djure&frizure portparolku, TO i nije tako strasno, uz nju se podrazumeva i dodatnih nekkkoliko nula…uz 4 ……………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter