1
U pripremi

ČAS ISTORIJE: Darko Miličić ugostio američkog novinara i pričao mu o četnicima

Objavljeno: 03.08.17 u 09:55

Darko Miličić je na svom imanju u Novom Sadu ugostio novinara ESPN-a Sema Bordena.

U tročasovnom intervjuu Borden i Miličić su razgovarali o Darkovom životu posle košarke, MMA borbi, farmi kojoj se Miličić posvetio, ali i o četnicima.

Ono što je Bordena najviše intrigralo, jesu Darkove tetovaže četničkih vojvoda. Borden objašnjava da su četnici bili grupa srpskih nacionalista u Drugom svetskom ratu, koji u istoriji nisu zapamćeni po dobrom. 

Upravo zbog toga pitao je Miličića za političko opredeljenje.

-Nacionalista sam, ali to značenje ne znači isto u istočnoj Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama– rekao je Miličić.

Darko Miličić poseduje veliko imanje blizu Novog Sada od preko 50 hektara. Ljubav su mu trešnje i kako Borden navodi, igrač koji je devet godina proveo u NBA nije znao šta se dešava tamo i ko vodi u finalu između Klivlenda i Golden Stejta, ali mu je zato u detalje pričao o voćnjacima i svim ostalim stvarima što ide uz to. Novinar ESPN navodi da je Darkova emocija prema voćarstvo prava i velika i za razliku od drugih NBA igrača koji posle svoje karijere potroše lako novac na gluposti, Miličić je uložio osam miliona evra u ovaj posao i radi ga sa velikom strašću. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter